Ekincik strand in Turkije

Ekincik Hotels

Hotel Falcon Crest

De dag begint in alle rust op het terras alwaar je geniet van het ontbijt en een schitterende uitzicht op de omgeving. Een paradijsje voor een ieder die rust, en een verblijf in comfortabel hotel wil combineren. Dit hotel bieden wij aan op basis van halfpension.

Ligging

Geheel vrijstaand en gelegen op een heuvel in een beschermd natuurgebied, met een adembenemend uitzicht op de omringende heuvels en de baai van Ekincink.

Faciliteiten

Ruim zwembad met (gratis) ligbedden en parasols, kinderbadje, poolbar en een groot (ontbijt) terras welke overdekt wordt door druivenranken. Naast het terras bevindt zich de bar en het restaurant. Verder is er een relax hoekje en een open haard waar het goed toeven is in de avond.

Extra-info

Bij 4 personen krijgt de derde persoon 30% korting op de accommodatie prijs. Er is een gratis shuttle busje beschikbaar welke u naar het 2 km beneden gelegen privé fijne grind strand brengt. U kunt hier (gratis) gebruik maken van de aanwezige parasols en ligbedden. Het plaatsje Ekincink zelf biedt weinig faciliteiten en weinig vertier. Deze bestemming is dan ook met name bedoeld voor een ieder die een comfortabel Hotel zoekt in een natuurlijke en rustige omgeving. (zie ook informatie over Ekincink)

Kamers

8 x (2-2 pers) 2 pers. kamer: Gezellige kamer met twee persoons bed. Kamer heeft een douche en toilet, en ruim balkon met uitzicht op de bergen, zee, of het zwembad. Airco tegen betaling. (4 euro per dag) Mogelijkheid om een extra bed te plaatsen. Er is een kinderbedje beschikbaar.

8 x (1-1 pers) 2 pers kamer (single): Zelfde als 2 pers kamer.