Dalyan rivier in Turkije

Dalyan Hotels en Appartementen

Dalyan pension

Klein en gemoedelijk pension met een persoonlijke sfeer. Elke middag serveert de eigenaresse thee met zelfgemaakte lekkernijen. Het is mogelijk om direct van het terras een duik te nemen in de rivier.

Ligging

Aan het eindje van een gemoedelijk straatje en heerlijk rustig gelegen aan de rivier. Het centrum en de haven ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

Faciliteiten

Mooie tuin waar 's morgens het ontbijt wordt geserveerd. Het terras biedt een schitterend uitzicht op de Dalyan rivier en de Lycische graven welke 's avonds zijn verlicht. Hangmat en relax hoekje in de tuin aanwezig. WIFI aanwezig.

Extra-info

-

Kamers

7 x (2-2 pers) 2 pers. kamer: Eenvoudig maar netjes ingericht kamers met 2 pers bed, airco en hangkast. Badkamer met douche en toilet. 7 kamers zijn voorzien van een balkon met zitje.

5 x (2-3 pers) 3 pers. kamer: Eenvoudig maar netjes ingericht kamers met 2 pers bed, airco en hangkast. Badkamer met douche en toilet. Balkon met zitje. In een klein apart kamertje staat een één persoons bed.

7 x (1-1 pers) 1 pers. Kamer (single): Eenvoudig maar netjes ingericht kamers met 2 pers bed, airco en hangkast. Badkamer met douche en toilet. 7 kamers zijn voorzien van een balkon met zitje.