Dalyan Luxe vakantie villa's in Turkije

Luxe vakantie villa's met zwembad.

Villa Vardiya   2-10 pers.

De luxe villa Vardiya ligt in een rustig gedeelte van Dalyan en gevleid voor een heuvel. Villa Vardiya heeft 2 woonkamers en keukens. Dit maakt dat deze villa prima geschikt is voor een tweetal gezinnen die samen hun vakantie willen doorbrengen, maar toch de nodige privacy willen hebben.

Ligging

Gevleid voor een heuvel in een ruime tuin en op 5 minuten lopen van het gezellige Dalyan

Faciliteiten

Ruime tuin met veel privacy. Ruim zwembad, buitendouche, kosk om heerlijk in te relaxen.

Extra-info

De eigenaars van deze villa voelen zich sterk aangetrokken tot het prachtige natuurgebied waar Dalyan in ligt. In de villa liggen een aantal door de eigenaars uitgezette wandelroutes. Deze wandelroutes leiden u door het prachtige landschap met zijn rijke flora en fauna.

Kamers

5 slaapkamer villa: De villa heeft zowel als op begane grond als op de bovenverdieping een ruime woonkamer met open haard en aansluitend een open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Beide woonkamers hebben een tv, dvd en een CD speler. Op de benedenverdieping liggen een 2-tal en suite slaapkamers. 1 slaapkamer met een 2-persoons bed, en 1 slaapkamer met 2 losse bedden (rolstoelvriendelijk) Op de bovenverdieping bevinden zich de andere 3 ensuite slaapkamers. 2 slaapkamers met een 2-persoons bed en 1 slaapkamer met 2 losse bedden. De villa heeft airconditioning, welke ook als verwarming kan dienen.